Stalling bij de Botenhal Katwijk

Ons systeem is gebaseerd op “instappen en wegvaren”. Wilt u een prijsopgave voor het stallen van uw boot? Mail uw gegevens door aan info@debotenhal.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Bellen kan natuurlijk ook: 071 – 4086657.

De voordelen van het stallen van uw boot bij de Botenhal Katwijk

  • Geen aangroei van algen op het onderwaterschip;
  • Minder slijtage en verkleuring aan uw boot;
  • Minder diefstalgevoelig;
  • Geen poetswerk meer voordat u weg kunt varen.

Wat wil dit precies zeggen?

Bij de Botenhal Katwjik kunt u kiezen voor vier soorten stalling: zomer-, winter– en jaarrondstalling voor uw boot, of winterstalling voor uw scooter en/of motor. De jaarrondstalling is een combinatie van de zomer- en winterstalling. Ten allen tijde ligt uw boot binnen in onze hal, tenzij u voor buitenstalling kiest. Bij stalling waarbij uw boot binnen staat, is er geen antivries nodig, de hal wordt verwarmd en er worden extra afdekzeilen gebruikt om uw boot nog beter te beschermen.

Heeft uw boot lange tijd in het water gelegen? Dan kunnen wij de algengroei stoppen en eventueel een nieuwe anti fouling aanbrengen. Is er iets kapot aan uw boot, zoals de koelkast, het roer of heeft het houtwerk een onderhoudsbeurt nodig? De Botenhal Katwijk zorgt dat dit allemaal netjes wordt gedaan, zodat u daarna weer volop van uw boot kunt genieten!

 

Deze unieke service is alleen geschikt voor boten tot 9 meter in de periode van 1 april tot en met 30 september. Prijs op aanvraag!